KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Rehberlik ve Araştırma Merkezi

May

RİBA öğretmen, öğrenci ve veli formları ile sınıf ve okul çizelgelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Şbt

Körfez RAM hizmet bölgemizde (Derince-Körfez) görev yapan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen arkadaşlarımıza hizmetiçi eğitim programı kapsamında kurumumuzda açılmış olan "Çocuk Koruma Kanunu Danışmanlık Tedbiri Kararları Uygulayıcı Yetiştirme Kursu" nun 2. grup eğitimi de tamamlanmıştır. Sertifika programımıza katılım sağlayan Özel Egitim ve Rehberlik Şubesinden sorumlu Şube Müdürü Sayın Yahya ALİ Bey ve Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim YILDIRIM'a  teşekkür ederiz. Meslektaşlarımıza sunduğu kıymetli katkılarından dolayı Eğitim Formatörümüz Psikolojik Danışman Sayın Cem SARI'ya teşekkür ederiz.

Ock

Körfez RAM hizmet bölgemizde (Derince-Körfez) görev yapan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen arkadaşlarımıza hizmetiçi eğitim programı kapsamında kurumumuzda açılmış olan "Çocuk Koruma Kanunu Danışmanlık Tedbiri Kararları Uygulayıcı Yetiştirme Kursu" nun ilki tamamlanmıştır. Sertifika programımıza katılım sağlayan Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sergülen KURT'a, Özel Egitim ve Rehberlik Şubesinden sorumlu Şube Müdürü Sayın Yahya ALİ' ye teşekkür ederiz. Meslektaşlarımıza sunduğu kıymetli katkılarından dolayı Eğitim Formatörümüz Psikolojik Danışman Sayın Cem SARI'ya teşekkür ederiz.

Ock

Körfez Ram hizmet bölgemizde (Körfez-Derince) ilkokullarda görev yapan okul yöneticilerine, rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara, 1-2 ve 3. sınıf öğretmenlerine yönelik 2023-2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme bilgilendirme toplantıları tamamlanmıştır. Ev sahiplikleri için Körfezkent Emlakkonut İlkokulu, Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özel Körfez Simya Koleji yönetimlerine teşekkür ederiz.

Ock

Körfez RAM hizmet bölgemizde (Körfez-Derince) bulunan ortaokul ve liselerde görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara yönelik OBM eğitimleri tamamlandı. Kıymetli katkılarından dolayı eğitim sorumlumuz Formatör Psikolojik Danışman Afra IŞIK hocamıza; ev sahiplikleri için Derince BİLSEM, Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Körfez BİLSEM ve Orhangazi Anadolu Lisesi yöneticilerine teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı. Kılavuza ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Ara

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Durmuş ÜMMET hocamız tarafından, hizmet bölgemizde görev yapan psikolojik danışman arkadaşlarımıza yönelik "Kısa Süreli Çözüm Odaklı Psikolojik Danışma Yaklaşımı" eğitimi verildi. Keyifli ve oldukça verimli bu eğitim için hocamıza, sponsorluğu için Gedik Üniversitesi yönetimine ve ev sahipliği için Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine teşekkür ederiz.

Ara

Körfez RAM-Yakındoğu Üniversitesi iş birliği ile bölgemizde görev yapan Psikolojik Danışman arkadaşlarımıza yönelik, Yakındoğu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Könül MEMMEDOVA tarafından 11.12.2023 Pazartesi günü "Aile Dizimi" eğitimi verildi. Kıymetli hocamıza, üniversite yönetimine ve ev sahipliği için Körfez Ticaret Odası yönetimine teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim / Öğretim Yılı Kocaeli İli Yerel Hedef Eğitim içerikleri hazırlandı. İçeriklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Haz

Körfez RAM hizmet bölgemizde (Körfez-Derince) bulunan okullarda görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik danışmanlara yönelik sene sonu değerlendirme toplantısı, Körfez Barbaros İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğinde yapıldı.